Byla jsem šťastná, když jsem po dlouhé době otěhotněla....Jediné, co mě trápilo byl porod,,,,měla jsem strach z bolesti, nedokázala jsem si představit, že to vydržím, byla jsem přesvědčena o epidurálu a ani za nic jsem nepřijímala jiné varianty.
Začala jsem chodit do předporodních kurzů také k Vlaďce Majdyšové, a po sedmi týdnech se nemůžu porodu dočkat. A bez epidurálu:-). Vlaďka nám dokázala, že ta bolest, která příjde / a nikdy nám to nezlehčovala, ba naopak/ ,je důležitá a že se na ni máme těšit, vychutnat si ji co nejvíce.A že to máme přijmout jako fakt.
Považuji se za hysterku, měla jsem strach, jak se budou chovat na porodním sále k takové jako já,,,, ještě jsem neporodila, ale k porodu půjdu úplně v pohodě, s klidem, že i když mě nebude rodit Vlaďka, je tam mnoho personálu a všichni se dokážou vcítit do pocitů..zejména prvorodičky, respektovat ji v maximální míře.
A Taky jsem přišla na to, že není všechno jen o vybavení a nábytku,,,,je to hlavně o přístupu...a ten mi pomůže k tomu, že až na vánoce porodím, bude to ten nejkrásnější zážitek v mém životě....
Moc děkuji, že jsem poslední třetinu těhotenství prožila bez obav z nádherného ukončení....
Předchozí