| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to je na tom to nejhorší,že lidi jsou nepoučitelní,ale víš,já bych to asi řekla tak že komu není rady,tomu není pomoci.Já to vidím při své práci,lidi mají obrovské dluhy,ale jako jedinou spásu vidí půjčku,konsolidaci apod.,prostě další přítok peněz,čímž se zadluží samozřejmě ještě víc.Oni nejsou schopni splácet stávající dluhy,ovšem mermomocí,přes mrtvoly,se snaží shánět někoho kdo jim půjčí další peníze,a vůbec nechtějí vidět,že se ten jejich dluh akorát prohloubí o úroky z další půjčky.Můžeš jim nabízet desítky možností a řešení,jak z toho ven,ne oni prostě chtějí půjčku,půjčku,půjčku.Co na to říct nevím.Že lidská blbost je nekonečná?Nebo kdo chce kam,pomozme mu tam?Nevím,fakt nevím,co se na to dá říci.Je to pro mě úplně nepochopitelné.A pak chudáčci pláčí,že k nim přišel exekutor a strašně se diví,proč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.