Přidat odpověď
S tím UPC pozor - takhle jsem s nimi měla problémy. Měli jsme je na nějakou zkušební dobu za zvýhodněných podmínek, ale pak se to mělo přehodit na běžný tarif, ale doma jsme se rozhodli, že to je zbytečný, že to nepotřebujeme a šla jsem to zrušit na místní pobočku - normálně jsem napsala výpověď. Oni mi nechtěli ani potvrdit převzetí, až mi tak kdosi dal parafu a já prudila tak dlouho, až mi tam dali i razítko - ale bránili se fest. Založila jsem si naštěstí všechny doklady a skoro po 3 letech mi přišlo od jejich právníka, že dlužím ........ pěkných pár tisíc. Byl jsem vykulená a volala jsem mu a on se mi vysmál, že takových, co si myslí, že ho obměkčí nějakými kecy, slyšel hafo. Tak jsem ho poslala za tyhle jedovatosti v prdel temnou, našla podklady, ofotila a s dost ostrým dopisem mu to poslala dop.- a to i UPC. Ti měli drzost mi dokonce tvrdit, že jsem si to prý podepsala a orazítkovala sama. Takže jsem ji napsala, že jestli ještě budou někdy tvrdit takovou nehoráznost, okamžitě si najmu právníka a začnu činit prostřednictvím jeho patřičné kroky a že očekávám, že mi vše v plné výši nahradí. Už se neozvali, ale doklady mám pro jistotu pořád. Hajzlové to jsou. Napadlo mě, že Dita podepsala závazek na 12 nebo 24 měsíců s tím, že pak má 3 nebo 6 měsíců zvýhodněný tarif. Od toho ji nepustí. Tohle vůbec nejsou výhodné podmínky, oni to za tu dobu dostanou xkrát zpět.
Předchozí