| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S tím UPC pozor - takhle jsem s nimi měla problémy. Měli jsme je na nějakou zkušební dobu za zvýhodněných podmínek, ale pak se to mělo přehodit na běžný tarif, ale doma jsme se rozhodli, že to je zbytečný, že to nepotřebujeme a šla jsem to zrušit na místní pobočku - normálně jsem napsala výpověď. Oni mi nechtěli ani potvrdit převzetí, až mi tak kdosi dal parafu a já prudila tak dlouho, až mi tam dali i razítko - ale bránili se fest. Založila jsem si naštěstí všechny doklady a skoro po 3 letech mi přišlo od jejich právníka, že dlužím ........ pěkných pár tisíc. Byl jsem vykulená a volala jsem mu a on se mi vysmál, že takových, co si myslí, že ho obměkčí nějakými kecy, slyšel hafo. Tak jsem ho poslala za tyhle jedovatosti v prdel temnou, našla podklady, ofotila a s dost ostrým dopisem mu to poslala dop.- a to i UPC. Ti měli drzost mi dokonce tvrdit, že jsem si to prý podepsala a orazítkovala sama. Takže jsem ji napsala, že jestli ještě budou někdy tvrdit takovou nehoráznost, okamžitě si najmu právníka a začnu činit prostřednictvím jeho patřičné kroky a že očekávám, že mi vše v plné výši nahradí. Už se neozvali, ale doklady mám pro jistotu pořád. Hajzlové to jsou. Napadlo mě, že Dita podepsala závazek na 12 nebo 24 měsíců s tím, že pak má 3 nebo 6 měsíců zvýhodněný tarif. Od toho ji nepustí. Tohle vůbec nejsou výhodné podmínky, oni to za tu dobu dostanou xkrát zpět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.