My se stěhovali s kocourem ( 8 let) loni - tedy asi 20 km. Veterinář nám poradil, že ho máme nechat cca 1 měsíc zavřeného jen doma, aby si zvykl na nový domov. Nechala jsem ho doma cca 2 měsíce, ale už to bylo k nevydržení - prostě už chtěl hrozně ven. Tak jsem pak sebrala odvahu a vypustila ho - no trnula jsem jestli se vrátí, ale naštěstí byl za půl hoďky doma. Bylo super, že to bylo v létě, takže jsem měla většinu času otevřeno na terasu a on si mohl chodit dovnitř a ven, jak chtěl. Teď chodí ven pravidelně, ale když jsme v práci, tak ho raději nechávám doma. Stejně tak na noc ho ven nepouštím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.