uz si dal nejak nevim rady, moje tchyne je skvela zenska, ale co se tyka jidla je to bohuzel pekne "prase", timto se ji omlouvam, ale jinak to napsat neumim...dnes prave prinesla nemocne dcerce meloun - krajeny od cinana uz od pohledu lehce v rozkladu, jindy nosi cerne banany atd. - bylo to ve sleve, no nekup to, ze...jeji nejcastejsi argument...uf...jezdime na chatu na vikendy spolecne, zeleny salam ci plesinivejici syr je samozrejmosti...stridame se ve vareni, posledni dobou se ji znacne nedari, v podstate se to neda jist, ne ze by jeste vloni byla skvela kucharka (holt mam z domova nastaven jiny limit dobreho jidla, ale i v hospodach snim temer vsechno), ale prece jen to slo, ted je to des...no prece jen je ji 70, tak se asi neni cemu divit, ale zhorsilo se to tak najednou, tak jsem z toho vykolejena, obcas mam obavy, aby nam vsem nebylo spatne, hlavne dcerce, nekolik jejich jidel vylozene odmitam, neb mi jiz nekolikrat bylo zle...
nevim, jak ji to sdelit, ci jak se zachovat, pokud o vikendech zacnu varit jen ja, bude ji to podezrele, mozna ji zkusim smerovat na neskodne veci typu obalene file, tak snad neni co zkazit...ted se chysta na bramborovy salat na oslavu manzelovych narozenin, ten je vylozene hnusny, ale trva na tom, ze uz ho udela doma a priveze hotovy, takze nemam sanci do toho zasahnout...
jo prosle potraviny a skladovani jidla to je dalsi kapitola sama pro sebe
nejsem precitlivela, v Africe ci Jizni Americe jsem jedla s domorodci jejich jidla na ulici a chutnalo mi a taky mi nic nebylo, ale ze bych to musela delat denne...