Zavařuji jen maso posolené a nikdy se nic nezkazilo. Práce s tím moc není, v troubě na plechu nechám maso trochu udělat a pak narvu do sklenic a zavařím 2x 1 hodinu s odstupem 1 dne. Pak na dovolené jen udělám přílohu a omáčku k masu, vše na chvilinku hotové a rodina si pochutná. Dělávám i ledvinky a taky bez problémů. Jídlo na dovče takto vařím i pod stanem.
Jinak na každém záleží jaké dovolené dá přednost. Každému vyhovuje něco jiného. My třeba letos byli letecky v Řecku all inclusive a na další dovču se chystáme pod stan se zavařeným jídlem. Ještě jezdíváme variantu penzion/apartmán a vaříme si sami. Každé má něco do sebe a vyhovuje nám obojí. Chození do restaurace každý den nám moc nevyhovuje (občas ano, ale ne každý den), to už preferujeme koupi měkkých rohlíků, jogurtu a před obchodem se najíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.