Přidat odpověď
Tak my do tří let sem tam zkoušeli přetáhnout a nešlo to vůbec, dírku tam měl strašně malinkatou.. S čůráním problémy neměl.. Na tříleté prohlídce si Dr. najednou uvědomila, že by to měl už mít a do té doby ani zmínka, takže to razantně zkoušela, musela jsem jí okřiknout, že to nejde. Udělala mu tam asi trhlinky, protože mi pak dva dny čůral s řevem.. Poslala ne na chirurgii na obřízku. Tam jsme teda nešli, protože se mi to zdálo moc razantní. Nechala jsem to až do jeho 4,5 let až v létě dostal poprvé zánět a museli jsme na pohotovost, tam mu trochu sondičkou rozšířili konec předkožky abychom mu tam mohli vstříkat mastičku a dělat proplachy a nějakou dobu jsme pak i vyplachovali stříkačkou když to nešlo stáhnout heřmánkovým odvarem.. Letos v zimě jsme zkusili 6týdnů kortikoidové mastičky a nepomohlo to ani maličko, takže v březnu podstoupil kompletní obřízku na Karlově. Po obřízce zjistili, že měl na půlce žaludu kůži kompletně přirostlou, takže odlepení by nepřipadalo v úvahu. Od té doby jsme bez problému, syn je šťastnej, že už ho nemusím trápit přetahováním a krásně větrá.. Nabízeli nám sice i částečnou obřízku, že nechají kousek předkožky přes půlku žaludu, ale museli by jsme mu to přetahovat a sám doporučil kompletní ať ho nemusíme po zákroku zase chvíli trápit.
Předchozí