I já jsem ve Vinohradské porodnici v květnu 2004 porodila své druhé dítko. Stejně jako před čtyřmi lety porod proběhl naprosto v pohodě. tento měsíc byl sise zrovna trochu náročnější,neb 2 největší Pražské porodnice zrovna ve stejném termínu malovali, takže byly všechny maminky "rozstrkané" do ostatních porodnic, takže zde ve Vinohradech, kde je běžný 1,2,max 3 porody děnně v den kdy jsem rodila já bylo porodů 7, pokoje byly naprosto plné,takže výběr room-ing, nadstandard,klasický pokoj nebyl dost dobře možný,ale asi jsem měla zrovna štěstí na fajn maminky a i když jsem i po porodu ležela na "předporodním" pokoji, kde byly ještě maminky s bříškem,(velmi tolerantní ,když mi moje miminko přinesli sestřičky na kojení, snažili se být potichu a vytvořit příjemnou atmosféru)vše probíhalo naprosto v pohodě. Při podrodu jsem měla mladou paní doktorku Kostrbovou,ktrá byla naprosto úžasná,celý porod vedla v klidu a nakonec k mému velkému údivu,přilípla dva krásné stehy a bylo hotovo! Paní doktorce patří velký dík!!!Pak už jsen krásné pocity z krásné a zdravé dcerky. Všem tuto porodnici mohu doporučit a doufám, že staré mýty o této porodnici vymyzí a všechny zde rodící maminky budou při odchodu se dvým malím uzlíčkem domů na tuto porodnici rády vzpoomínat!
Předchozí