Rozvod = svoboda = klid = důkaz vlastní hrdosti...... zažila jsem... zachovala se podobně vlaže jako zakladatelka.... pak jsem se probrala a šla do toho po hlavě.... pro sebe jsem se zase stala člověkem a najednou to všechno šlo zvládnout.... on najednou zjistil že se s ním dál mazat nebudu a prosil... chce se to prostě nakopnout a dokázat to... svtě dostane naprosto jinej rozměr po těch utrápených letech budeš zase lvice salónů, když to budeš chtít...
A někdo tu psal, že naučit holky, aby se nespoléhaly na chlapi... VOLOVINA!!!!!!!! Jsme matky a vychováváme i kluky!!!! (já teda ne)... ale maminky chapců... vychovejte je tak, aby tu jednou neplakaly naše dcery... nedělejte z nich nezodpovědné mamánky... to je jediné řešení...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.