| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepustím tě, dokud se nesmíříme

Musím se přiznat,že jsem to zkusila zrovna včera. martin se rozčiluje kvůli všemu snad od roka. od té doby co má sestru je to ještě horší. V poslední době si na mě vylévá veškerý vztek. Když se mu něco nadaří,můžu za to já, všechno mu zakazuju,nic mu nekoupím, já jsem mu to zničila(i když s tím praštil on),prostě pořád něco, Někdy mám za celý den pocit,že jsem úplně k ničemu. Včera se kvůli čemusi vztekal a manžel ho poslal do pokoje. Mě se ale zdálo,že to nebyl nejlepší nápad,nebyla to tak úplně synova chyba . Šla jsem za ním a vzala ho do náruče. Těsně vyváděl ať jdu pryč,že chce být sám,že ho nemám ráda . tvrdila jsem mu,ře ho mám moc ráda a že když ho něco trápí,tak chci být s ním a pořád dokola mu opakovala,že ho mám ráda. Sice to trvalo asi 15minut.Dvakrát přišel manžel ať ho nechám vyvztekat,ale poslala jsem ho pryč. A pomohlo to! pak jsme se ještě asi 10minut mazlili a objímali.Ani si nepamatuju,kdy jsem něco takového se svým Martínkem zažila.Vždycky ode mě utíkal a sám nikdy nepřišel. Dneska se mi už 2xstalo,že mě obejmul a dal mi pusu. Tak nevím,co myslíte vy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.