Přidat odpověď
Ja mam taky kocar, ktery se rozklada na dve casti, i kdyz to teda neni ten hluboky a letela jsem s nim jen jednou. Byla to hruza. S manzelem jsme oba meli co delat, drzet dite na ruce, 4 letaka za ruku a pred letadlem skladat kocar. Navic vsichni se hrnou do letadla jak splaseni a my jestli jsme nechteli jit do letadla az jako posledni jsme museli nechat kocar venku osudu, jestli si ho nekdo vezme a da do letadla a museli jsme jit. Podotykam, ze jeste ke vsemu lilo jako z konve, takze kocar tam zustal pred letadlem nejakou dobu lezet, nakonec se musel manzel ptat letusky, jestli ho nekdo dal do letadla, aby nebyl uplne mokry. Od te doby letam jen s golfkama, daji se slozit jednou rukou a nenaprsi do nich a taky manzel neni vzdycky se mnou ze? Z Prahy je to jeste horsi ovsem, protoze tam jede autobus k ledadlu, nebo spis 2 autobusy a lidi se z nich vyhrnou a nikdo nedba, jestli mate prednost s detma nebo ne. Taky se mi jednou stalo, ze jsem nastupovala az posledni s 6ti mesicnim miminem a tehda skoro 4 letakem sama bez manzela a nemohli jsme uz v letadle najit misto. Pred letadlem jsem cekala asi 20minut v minus 10 v zime a deti mi to pak radne omarodily.
Předchozí