| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

... v neděli nám do rodiny přibyla dvě morčata.. danajský dar od kamarádů pro děti (ó jak já nesnáším danajské a navíc ŽIVÉ DARY).~:(~:(~:(

Přivezli ty dva ubožáky (kteří by SNAD) měli být samečci v malé krabici od bot, stylem "tumáš a starej se krmí se to jako králík"... bez žrádla, bez "domečku" a bez vybavení...

Né že bychom měli zvířat málo ale takový obludy~;) jsem nikdy nechovala (a ani neměla v plánu chovat), netuším co všechno by ti ubožáčci měli mít aby se u nás cítili dobře...Zatím bydlí v papoušcí kleci kterou manžel narychlo přivezl od tchánů, dostávají seno, mrkvičku, jablíčka, pampelišky a na ohryzávání tam mají tvrdý chleba...

Něco málo už jsem objednala v chovatelských potřebách (počínaje větší klecí NA MORČATA)... Ale poradí mi tu některý chovatel co všechno je potřeba?!
Stelivo se tu najde, seno taky.. asi to chce nějaké zrní že? A co do vybavení? Misku, napaječku, domeček?

Díky za všechny postřehy.. budu si muset někde sehnat nějakou knížku o chovu morčat. Kolik let se dožívají? Nebudou se prát když jsou to "snad" dva kluci. Zatím jsou z nového prostředí naprosto vyjukaní a vyplašení, takže je moc nechci brát do ruky, ale hladíme je aby si zvykli na "lidi"... dá se nějak poznat jestli je to kluk/holka? Až se otrkají že bych si to zkontrolovala? Sousedovic kocour má letos čtyři koťata, tak bych nerada dopadla stejně~a~~a~~a~~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.