Miri já je mám přes zimu taky v kotelně,naši maj morčata už možná dvacet let venku u králiků v králikárně.Bydlej an Vysočině a ani v zimě je nikam nestěhujou.Zahřejou s eo sebe.Nikdy nám žádné neumřelo dřív než v osmi letech.Hlavně nesmí být v průvanu a vlhku. Jinak jen doplním,naše morčata zrní nebaští,maj rádi granule pro králiky. Jak tu ěnkdo psal,že mu lítaj hobliny po bytě,já dávám takový dřevěný válečky a ty nevypadnou.Mám klec s dost hlubokým dnem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.