Pár ženských znám. Ale asi jen u jedné si jsem jistá, že je nechce doopravdy, že to není póza. Ta jediná to nedává okatě najevo. Ale ono je póza i ty děti mít a furt krafat o tom, jak je to úžasné.
Já jsem taky divná, když mně nebaví se rozplývat nad jinýma dětmi.Nikdy jsem neměla k dětem žádný velký vztah. Dalo by se říct, že mně jejich projevy přiváděly přinejlepším do rozpaků a většinou mně pěkně otravovaly. Jak psala tuším Koré, pitvořící se kreace příbuzných před dětičkami jsem nesnášela. Dnes chápu a jsem shovívavá.Ale blbnout a trdlovat umím jen s vlastními. V tom obdivuji muže, že si s naprostou samozřejmostí dokáže začít povídat a hrát si s jakýmkoli tvorečkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.