tak já namočím hrách den dopředu nebo aspoň na dopoledne,pak uvařím s polu s bobkovým listem. Bokem si udělám zásmažku a do vychladlé zásmažky pak přidám uvařený hrách s trochou vody (buď co zbude z vaření toho hrachu nebo čerstvou) Dám do toho ještě kousek masoxu a česnek,povařím krátce a dochutím solí,pepřem,hodně majoránky. A zvlášť si udělám cibulku,kterou dám na hotovou hrachovou kaši.
Jo a hrách nevařím úplně do měkka,neboť při vaření s tou zásmažkou ještě dojde,tak aby to nebylo rozvařené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.