Mila Ire, a po prichodu domu jsi si take vytirala a luxovala 3x denne? :o)))). Me by teda zase vadilo kdyby mi nekdo neustale chodil do pokoje vytirat a uklizet. Asi jsem nenarocna, ale byla jsem v nemocnici, kde jsem podstoupila CS, po porodu mi vytreli pokoj obden, prebalovala jsem na posteli, lekari nekdy prisli k miminku (mel zloutenku a lampu jsme meli na pokoji) a nekdy jsme jeli my za nimi, erarniho jsem nedostala nic od vlozek po pliny a obleceni pro mimi, vse jsem mela svoje. Myslim ze tohle jsou opravdu jen detaily podle kterych bych nemocnici nesoudila. PS: Rodila jsem v Londyne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.