Přidat odpověď
Ahoj,
já jsem rodila poprvé v Olomouci a byla jsem spokojená. Vybrala jsem si sice porodníci v Přerově, ale přístup některých služebně starší doktorů mě zarazil( Dr. Novota-na termín porodu mi řekl, že si myslí, že to porodím normálně, ale že měžit velikost plodu ž nebudem a to mě ještě pozval na kontrolu až za týden,slyšela jsem, že po termínu porodu Vás zvou co dva dny, aby se něco nezameškalo), takže jsem rodila v Olomouci. V olomouci jsem neměla žádné problémy, ani co se týká doktorů na gynekologii, tak ani sestřiček na dětském oddělení, se vším Vám chtěli ochotně poradit-prý se to o dětských sestřičkách v Přerově říct nedá(ale nemám zkušenosti. V Přerově mě také zastrašil mladý personál, jsou tam doktorky, které zrovna dostudovaly medicínu a to mě děsilo. Říkala jsem si "co když bude nějaká komlikace a dítě nepůjde ven a ona spanikaří a veme na dítě kleště" Měla jsem strach, že by mu mohly ublížit. Ale vše opravdu zaléží na zkušenostech.
Co se týká pediatra: chodíme se synem k paní doktorce Šlechtové, sídlí na Svisle, jsou tam i městké jesle. Dětské doktorky v Přerově, jsou určitě dobré, ale tuto doktorku jsem hodnotila i podle prostředí ve kterém pracuje. Když vejdete do čekárny vůbec Vám nepřijde že jste u paní doktorky, ale že jste vešli někam do takové malé školky, ale je potřeba si to tam obkouknout.
Předchozí