| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Ja som rodila u Apolinare presne pred dvoma mesiacmi a bola som moc spokojna. Na porodnej sale mi asistentky same od seba radili, co mam este skusit, aby som sa rychlejsie otvarala, same mi napustli masaznu vanu s levandulovym olejom, klistir som odmietla a nikto ma donho nenutil, nedali mi ziadne lieky (cipky proti bolesti, oxytocin, nejake spasmolytika) bez toho, aby sa ma na to nespytali a co som odmietla, to mi nenutili. Po 7 hodinach som zacala uvazovat nad epiduralom a hoci som uz bola otvorena na 8 cm (epidural sa zvykne davat tak pri 4 - 5 cm), vysli mi v ustrety a pichli mi ho. Na nikoho z personalu z porodnej saly nemozem povedat krive slovo.
Jedine, co by mi mohlo vadit, bolo, ze mi spravili kratky nastrih bez nejakeho upozornenia, ale mne to bolo ku koncu fakt jedno, hoci na zaciatku som bola hrdinka a tvrdila som (sama sebe), ze ak ma bez upozornenia nastrihnu, tak im to vytmavim. Dceru som tlacila velmi dlho a myslim, ze ten nastrih mal opodstatnenie. Samotne sitie bolo bezbolestne, doktorku som poprosila o pripichnutie anestezie, ked som zacala citit vpichy a bez slova mi ju pripichla.
Co sa tyka oddelenia sestonedelia - nemala som ziadne problemy, takze neviem posudit, ako sa sestricky spravaju, ked od nich ziadate radu a stale ich s niecim "otravujete". Co som ale ocenila - na moju ziadost mi nechali dcerku na izbe uz prvu noc po porode (inak nechavaju mamicky radsej poriadne vyspat a dieta dostanu az na druhy den) a este v noci mi prisla detska sestra ukazat, ako sa o nu mam starat.
Na standardnej izbe sa mi pacilo, bolo to fajn, ked sme tam boli tri mamicky, vymienali sme si skusenosti a napady a rady... :-) Sama by som sa na izbe nudila.
Takze zhrnute a podciarknute - Apolinar rozhodne ANO, je to tam moc fajn a jedine, co lutujem, je, ze sme sa uz odstahovali z Prahy a s pripadnym druhym dietatkom si to tam teda uz asi nezopakujem. Skoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.