Tak třeba takhle:
snídaně: dalamánek, plátek 30% Eidamu, kousek zeleniny / sypané musli s mlékem/jogurtem, rozinky, trocha ovoce
svačina: jogurt do 3%tuku, kus ovoce / nízkotučný tvaroh, kus ovoce / hrst oříšků / kus celozrného pečiva, kuřecí šunka, zelenina
Oběd: nějaké libové maso nejlépe dušené nebo pečené, třeba s nějakou zeleninou na troše olivového oleje/ zapečená zelenina s nízkotuč. sýrem a zas nějaké maso, třeba i zapečené s vajíčkem/ pečená ryba / těstovinový salát třeba s tuňákem nebo vejci - více bílků než žloutku + příloha - varené brambory, nejlépe ve slupce, nebo rýže, nejlépe neloupaná, nebo kus celozrného pečiva + zeleniny kolik sníš.
svačina: tvaroh/ jogurt - obdoba dopolední svačiny, ale už se zaměřit spíš na bílkoviny
večeře: obdoba oběda, ale přílohu nahradit třeba dušenou zeleninou nebo salatem
+ denně hodně pít, obyč vodu z kouhoutku, klidně tak tři litry denně + pohyb
Myslím, že když chce člověk zhubnolut, může určitě jíst levně a přitom zdravě, teď je sezona zeleniny, takže drahá není, to samé s ovocem. Kuřecí maso se v akcích dá sehnat taky za dobře a rýže i brambory taky nepatří mezi to nejdržší
...myslím, že je to levnější, než nějakej salám nebo paštiky plné soli, tuků, eček apodobně. Nebo si kupuj tuňáka, rybičky ve vl. šťáve, nemusí to bejt hned Rio mare za milion
...a jogurty v akci taky koupíš za pár kaček, to samé tvarohy, sýry atd. Chce jen koukat po akcích a číst etikety..
tak hodně zdaru při hubnutí, já jsem teď těhu ve 34tt a mám už asi 14 kg nahoře, takže to hubnutí budu taky brzo potřebovat