Čau holky,
Leni, četla jsem, že jsi mě na dámě vyhlížela, ale nějak pak nebyl čas. Tak dnes,ano?
Verísku, tak to mě mrzí, neštovky zrovna v létě, taky jsem z toho měla strach, jedna školka je měla v červnu, ale ok. My si na ně počkáme do podzimu. Jinak kámoška plánovaně natírala mladší dítě tím hnusem z pupínků od staršího sourozence,aby to chytl co nejdřív. No stejně si musela počka na inkubační dobu,která tam pár týdnů je,že? To je fakt na prd, tak to zmáknite
Jinak by na Zakynthosu byli,před 2lety, když jsem čekala Matyáše a souhlas, krásnej ostrov! Taky jsme si půjčili auto a jeli to trochu projet. Taky jsem se tehdy, já blázen s pupíkem, tehdy v 18tt potápěla s těma chráněnýma želvama Careta. To byl zážitek, super!
Katulenko, teda kársný fotky. Ty tři děti ti moc sluší!
Jestli mi se letos dostaneme k moři,tak se ožeru, protože ted vrážíme prašulky do bytu, čerstvě hypotéka, no radost. Ale snad tradičně koncem srpna a asi Chorvatsko,aby dovča byla levnější, jinak to nezmáknem. Vy jste, Katulenko, byli taky v Chorvatsku?
Holky, jak jste prcky naučili na nočník? Matyáš se tomu jen hihná. On si tam sedne a pak stoupne, jde vedle a udělá louži tam. Davídek začal sám na nočník chodit až ve 2,5letech, ale jak koukám tady u nás, tak hodně dětí až v tomto věku. No kéž by Matyáš byl tak šikovnej jak vaše dětičky. Jinak s jídlem je to jak popelnice, sní všechno a jedl by furt