Já si těsto zadělávám sama (1:2 pšeničnožitná hladká mouka, kvasnicový kvásek, voda, sůl, semínka dle chuti, kmín a občas fenykl, taky je dobrý tymián). Když se chleba v průběhu pečení a úplně na konci potírá octovou vodou má krásnou kůrku, v utěrce mi vydrží několik dní, v tomto vedru jenom 3, pak už je to skoro na pilku :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.