me pomaha prace na poli a kozy:))) nevim, jestli se to aplikovat plosne, ale mam 4 mesicni holcicku a jsem s ni temer sama na statku(pres prazdniny mam v druhem baraku tchyni a muz mi jezdi tak ve ctvrtek na vikend nekdy nemuze..) mam tu hospodarstvi, co jsem vzdycky chtela a zrealizovala ho ted na materske. Mala uz si zvykla na tahani v satku a uz anio pri 3 hodinovem zalivanipole neprotestuje, rekla bych, ze ji to bavi!":))) je to tu balzam na nervy-klid, priroda, zadny lidi co resi, jestli malou 5x denne prevlikam...super!:))Klidne prijedte:)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.