| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Federiko, díky. Crocsy se mi moc nelíbí- ukecat bych se do nich nechala až jedině, že by je měla většina, ale zase nechci, aby holka byla od první chvíle out mezi holčičkama jen proto, že jí maminka koupila obyč. bačkory. ~k~
Nějak se to vyřeší, ale zatím nevím fakt co koupit, ale třeba tělocvik už jsem taky vyřešila, byť se mi to zdálo neřešitelné. Klasické jarmilky holce slítávají z paty a prý se od nich už upouští. Nicméně sehnat jiné vhodné prodyšné šněrovací boty s bílou podrážkou byl nadlidský úkol. Naštěstí jsem ale ve sportu ve slevách zahledla jedny super odlehčené, prodyšné botasky, šněrovací za "malou" cenu.
Jinak já ani nevím, kolik už jsme do holky investovali. S aktovkou a vším ostatním bych to viděla taky určitě přes 3000 Kč a ještě nám pár věcí schází- ručníčky, ubrousek na svačinu, tabulka s fixem... no jo no začínám chápat co říkala uč. ve školce, že ve škole budeme investovat více ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.