Ahoj navecer, stahuji pro Vikyho Broucky od Karafiata, tak cekam, kd yto bude a jeste jsme si vas pocetla.
Regi, pekne saty, takove jsme videla asi pred mesicem v tom mym oblibenem sekacku, jak jsem ti rikala a premyslela jsme, nac takovou paradu holcicky uziji a ted uz vim, ze na krtiny Jinak drzim pesti, at to s babickou dopadne dobre!
Evisku, tak to ti zavidim, vikedn bez deti, ja se na pristi tyden zbavim Vikyho a pojedu ke kamosce na chajdu jen s jasou. Ona ma 1,5 leteho klucika, tak si to snad uzijeme. Jasa teda nevriska,a le ma posledni dobou problemy s usnutim, uz nesic odmita dudlik, coz byvavalo super uspavadlo a ted se povztekava a nechce zabrat. Musim ho uspavat v kocarku a pak prenest do postele!
Haninko, Kunku jsme si loni, taky ke konci 8 mesice dala a to hned 3x po sobe. poprve jsem tam dosla a meli zavreno, podruhe jsme si to dala klusem,a bych to pred zavirackou stihla a sotva jsme dosla dolu k autu, zjistila jsem, ze jsem si tam nechala capku, tak zase rychle mazec nahoru, abych to do te doby, nez odejde kastelan stihla. No Jasik se v brichu pekelne protrepal, nehlede na to, ze bylo desny hic!
Dnes jsme se s Vikym koukali na video, kdyz byl stary, jako jasik a neverila jsem, co vsechno uz Viktor v 9 mesicich umel! To ze se stavel a chodil kolem nabytku pekne zvesela, to jsem si jeste pamatovala, ale ze uz reagoval na ruzne podmety jako udelej hači, pápá, ne ne ne podej to mamimce, a žuch dolů (postavil se na postel a zuchnul na povel dolu do postele) tak to jsme zirala. To ma teda Jachym silnou mezeru, ze by delal pápá nebo hačí, tak to leda ve snu! No, mozna, ze bude Jasa ve dvou letech i chodit, prohlasil DH, kdyz video s Vikym spatril
No, hlavne ze uz aspon leze a ma 1 pidi zoubecek
MUDr. pri posledni kontrole rikala, ze bude zrejmne pozdeji sedet, nebot je desne dlouhej, na svuj vek az moc (byli jsme tam v 7. mesici a mel 77cm), cili bude delsi dobu trvat, nez se zpevni zadicka no a mela pravdu, k sezeni ma Jasik jeste docela daleko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.