Ahoj mám dotaz ohledně zaváření marmelád. Klasicky naleju horkou marmeládu do sklenice a zavřu víčkem(šroubovacím nebo klasicky pomocí hlavy) ale jde mi o to, co dál. Otočím je dnem vzhůru, nechám cca půl hodiny zchladnout a pak otočím zpět. Mám jen špatnou zkušenost, že mi takto potom dost džemů zkyslo nebo zplesnivělo,tak nevím, zda je pro jistotu znovu nezavařit. Poradíte? Babička ani mamka marmošky nedělají a když, tak zavářejí znovu(mají klasické skleničky na obyč.víčko) Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.