1/ Pořídili by jste si sušičku znovu, jste s ní spokojeni? Jakou doporučujete?
-poridila bych ji okamzite,byla jsem tyden bez susucky a bylo to strasny
bohuzel jsem koupila indesit, zkusili delat susicky a myslim ze se jim zas tak nepovedla,ale funkci plni,priste koupim nejakou A s vyvodem ven
2/ Co vše v ní lze/nelze sušit?
-prakticky lze susit vsechno,na etikety nekoukam,ale kdyz si koupim neco hodne drahyho tak to tam nedam,pak taky nedavam podprsenky s vycpavkama,bo se bojim aby se mi nesouply
3/ Není prádlo po použití sušičky příliš zmačkané nebo se naopak nemusí žehlit?
-po pouziti je pradlo suprove hlavne rucniky jsou uzasne hebounke a nadychane, sobe a klukum nezehlim prakticky nic
4/ Je pravda, že se prádlo musí po vysušení HNED vyndat, složit a uklidit?
-neni to pravda,ale je to lepsi,kazdopadne kdyz tam pradlo nechas tak se ti malicko zmacka,ale jak psala federika je na to figl :-D
za me je to neocenitelny pomocnik v domacnosti, ozelim mycku na nadobi,ale susicku mi uz nikdo nevezme :-D
pak jsem zahlidla dotaz ohledne penez, nevim kolik bere zehlicka a tak,ale je pravda ze diky susicce mame min obleceni, nemusim ho mit tolik,bo vim ze ho dam vecer do pracky,susicky a rano je to ciste, takze zimni obleceni maji kluci jenom po jednom kousku,ale i ostatni obleceni jako jsou teplaky a tricka....s tim ze se to pradlo nici, mam na to teorii kdyz mam susicku tak jedno tricko vyperu za tyden treba 3x a projedu susickou,kdezto predtim jsem to tricko pouzila jenom jednou tydne a pak mi 3-4 dny schnulo