Žádná učebnice není povinná, každej učitel si vybírá, s čim bude pracovat a jak s tim naloží.
Závaznej je akorát rámcovej vzdělávací program a tam je toho ze sexuální výchovy dost málo.
Jinak speciálně výkřik, že na povídání o antikoncepci je na druhym stupni dost brzo mě teda fakt zaujal. On ten druhej stupeň jaksi končí patnáctym rokem, takže z tohohle pohledu je nejvyšší čas, pro někoho dokonce pozdě. Navíc tohle se učilo v sedmý třídě už když jsem do ní chodila já a možná i moji rodiče. Takže tragická hrozba září 2010 je fakt směšná. Nehledě na to, že povědomí o antikoncepci už maj většinou i děti na prvním stupni...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.