| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prostě Anna. Hele, já se v tom babrám skoro 3 měsíce a je to teď už pouze moje chyba, protože se špatně ovládám :-)

Ale...moje kolegyně nevěru ustála. Po 10 ti letech s klukem jí začal být nevěrný. Začala mu dělat scény, ponižovat se atd, tím si ho naprosto odradila. Smířila se s tím, šla do sebe, začala žít. Chodila cvičit, starala se o sebe a svému bývalému se naprosto přestala ozývat. Když ho potkala, tak jen řekla s úsměvem ahoj apod. A ejhle. Karty se obrátily a on začal sám psát a ozývat se atd. Nakonec mu řekla, že mu nevěří a at jí jeho lásku dokáže. Dneska jsem spolu a mají krásnou holčičku.

Další moje spolužačka má horší problém, ustála ho po svým, ale dle mého názoru nepříliš štastně a bohužel tak dopadá spousta žen, které mají strach to utnout. Manžel po ročním paralerním vztahu se jí přiznal. Byl to milenky asi i zamilovaný, takže pendloval mezi oběma. Milenka otěhotněla, ale moje spolužačka ho přeargumentovala, proč zůstat s ní. Takže na milenku si museli vzít i půjčku, aby jí pomohli, platí jejímu dítěti apod. Kamarádka se trápí, ač říká, že je ráda, jak to dopadlo a že zůstal s nimi. Její muž za ni sám nepřijde, aby ji projevil něhu, neřekne ji, že ji miluje, je strohý. Takže za každou cenu vztah nemá cenu.

Na to znám paní z pískoviště, že po zjištění nevěry svého muže,který vzal milenku na dovču v Itálii hned vyhodila a nyní spolu nejsou.

Na to, aby se pak konaly jakési návraty a prosby, se asi lidi musí mít rádi. Ten můj je nyní vyhozen a má snahu komunikovat, že nemá na podnájem peníze apod, pravda je ale taková, že kdyby chtěl skutečně odejít, tak už v podnájmu je, protože nějaký peníze má, raději říká, že dokud je teplo, tak bude pod stanem a do zimy si něco najde. Já to teď nesmím pokazit, určitě ho nesmím začít prosit, aby se vrátil a až se vrátí, tak mu nic nevyčítat. Takže já z toho získám, že se pokusím naučit se ovládat a on možná to, že si mě začne vážit.

Mimochodem, nevěra je všude, ale naprosto všude. Nesouhlasím s tím,že by se k sobě lidi měli chovat majetnicky, ale pokud někdo nevěru neustojí a zapojí do ní city, pak by měl starý vztah narovinu ukončit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.