Nemám ve svém okolí tolik nevěr. Vlastně vím jen o (dlouhodobě opakované) nevěře v rodině 20 let zpátky... ale mezi přáteli ne. Podle mne jí asi není víc než dřív, nebo spíš se o tom víc mluví v souvislosti s kultem užívání si... i tady každou chvíli někdo píše "můj partner je bezva a hodnej člověk, ale já mám přeci právo si pořádně zaš.kat, nemůžu přece být celej život neuspokojená"... Jako by právo na kvalitní soulož bylo alfou a omegou a nadřazeno ohleduplnosti, poctivosti a rodině.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.