Mám 6m.holčičku kterou stále kojím /teď už s odpoledním příkrmem -zelenina/a kojení přez den po 3 hodinách i s nočním kojením po 5 hodinách a proto reaguji na tento příspěvek.I moje Eliška spala do 3 měsíců skoro celou noc a pak se nečekaně zycala budit.I já se bála ze ji mé mlíčko nestačí /při porodu vážila 3 850kg/paní doktorka řekla že ji můžu přikrmovat ale já se stále tomu bránila.A tak jsem v noci kojila jak malá chtěla ale ona se nebudila jen kvůli hladu ale prostě se přisála a pak pokračovala ve spaní.Naučila jsem se tedy spát s ní odpoledne abych nahradila to noční vstávání.Jsem ráda,že jsem nepodlehla reklamám o nočním dokrmování a tak spokojenému mámininu spánku.I když už mám skušenosti přesto každé dítě je jiné a hlavně se zapomíná. A tak dále pokračuji v nočním kojení a na řeči ostatních nedbám,vždyť není nic hezčího než dát svému dítěti to jediné co nikdo jiný nemůže,lásku ji můžu dát po celý život ale mlíčko jen v krátkém úseku jejího života.A tak to nevzdávejte a plně se oddávejte této vzájemné blízkosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.