| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, v pohodě, samozřejmě toto "vždyť to budou mít i moje děti" se mi zobrazuje v myšlenkách už několik let asi milionkrát denně a na zlepšení psychiky to opravdu nepřidá....takže to je vpodstatě také jedno z témat, které denně řeším...
Ptala jsem se dr a řekli mi, že to děti mít můžou ale také nemusí, tak jsem si to pro sebe přeložila jako šance 50 na 50, což moc povzbudivé není...ještě když vemu v potaz, že v manželově rodině je alkoholismus, tak při představě, že někdy porodím depresivního alkoholika, mi není dvakrát do smíchu...
Jenže jakou máš jistotu, že nebude takové dítě, které adoptuješ? Třeba i v jeho rodině se obj nějaké nemoci atd. (nepřiznané, s tím se nikdo dvakrát nechlubí) a ještě navíc když to je "cizí" dítě, tak člověk nebude vědět, jak si s tím poradit, takhle vím, co pomáhá mně a můžu to aplikovat pak na něj...
Krom toho na adopci se musí mj. také dělat psychotesty, kterými 100% neprojdu, nesmíš mít vysoký počet bodu v jistých vlastnostech a já je měla, dělala jsem si test pokusně u psycholožky, takže ani není vlastně co řešit...
Mnohem příjemnější je pro mne druhá možnost, co jsi zmínila, manžel je však absolutně proti, takže také ne...
Takže pro mne zbývá jediné řešení - psychofarmaka a doufat ....~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.