Abych byla konkrétní co mě dneska vytočilo... Byli jsme na procházce ve městě (dopoledne) a dcera řela že chce jít do jídelny na jídlo (veřejná jídelna) a já jí řekla že máme doma vařeno tak že ne...no a ona na to že ty moje trapný jídla jíst nebude a že až bude velká tak bude vařit teda líp než já (většinou po jídle přijde a říká jak to jídlo bylo výborný). Neberu jí to, ať si vaří jak chce. Taky jsem jí na to řekla že se na to těším a budu k ní chodit občas na jídlo. No a doma dostala řízek a brambory...a začala dělat alotrie....že jíst nebude a snědla jen pár brambor....a sedla si k otevřenému oknu a schválně začala vřeštět, tak jsem jí lupla na zadek a už jsem to nevydržela a řekla ať si klekne do kouta že toho mám dost. No a ona se zvedla...s brekem odcházela do kouta a řekla: no dobře můžeš si za to sama.......a vysmrkala se do trička......takže následoval další trest.... Ale přitom jsem jí pokaždé řekla že jí mám moc ráda ale že když takhle zlobí tak že musí počítat s tím že bude následovat pokaždé nějaký trest.... Ona mi pak udělala sama od sebe "svačinu" nalila mi Kofolu, dala mi Activii i se lžičkou a do misky 4 kostičky čokolády......to mi připravila zatím co jsem uspávala syna..... No a pak když jsem jí řekla že se má obout že půjde s tátou ven tak mi řekne že jsem na ní drzá a ať jí neštvu.... Prostě už je toho na mě dneska nějak moc..její chování se prostě mění rychleji než počasí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.