Bohužel to by u nás nezafungovalo...kdybych jí řekla že jí to teda nedám a že tady má třeba jen suché brambory....tak ona by si je ještě přidala a měla by radost že vyhrála...já vím že jde o to aby se najedla a tak by mohlo být jedno čeho...ale tomu jídlu co jsem jí dala opravdu nic závadného nebylo a tak nevím proč by ho nemohla sníst...to mi připomělo že u švagrový dcera dělala to samý...prostě ona vepřové nejí a tak když dostala na stůl řízek z vepřového tak se jí vymýšlelo že je to maso z klokana a podobné kraviny... Když jsem jí sebrala nějakou hračku s tím že s ní třeba hodila, tak mi ještě sama řekla ať jí dám dětem do dětského domova (už jsme tam párkrát hračky nesli)...takže ona má opravdu všechno "na salámu"....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.