| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem zkoušela i to že jsem jí o všechno poprosila. Naše matka to nikdy nedělala ani neděkovala...
A tak já jí říkám jdi si prosím tě obout boty, mohla bys mi prosím tě podat...a hned jí poděkuju za to když to udělá...někdy tofunguje....ale když spěchám tak to chci taky zdůraznit tím, že jí prostě řeknu obuj si ty boty.....a nevidím v tom nic hroznýho...není to tak že bych jí pořád jen rozkazovala....
Taky spousta lidí říkalo že když máme miminko že mi teď bude muset pomáhat...ale ani to já nepraktikuju protože zastávám názor že má právo mít svoje dětství a ne být po ruce mámě....takový aby mi něco podala nebo donesla když zapomenu to jí poprosím...ale toť vše...
Prostě mi připadá že nemá špatné dětství..a proto to vůbec nechápu a nevím jak s tím naložit..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.