Vybodni se na rodiče, jsi skvělá máma, můžu to dosvědčit, já svoje dítě komukoli na hlídání fakt nesvěřím. Klárka je úžasný dítě, je chytrá, milá, šikovná. A holt, jak je napřed, tak zkouší tak trochu jako puberťák, co ještě rodiče vydrží. A zcela určitě zkouší, kdy přijdeš na to, že tresty jsou na nic. Pardon, ale tresty jsou pro blbce, ona je chytrá a chce znát skutečné důsledky svého jednání. I těma řečma, že je blbá a hnusná (to asi pochytila ve školce), jen pokouší vaše city, sebevědomí jí nechybí, o to bych se nebála. A fakt nemá smysl soupeřit o moc. To byla věc, kterou mě syn odnaučil velmi rychle, taky je nepotrestatelný. Mně pomohlo Respektovat a být respektován, jen by to bylo víc účinný, kdyby totéž chtěl uplatňovat i manžel (knížku dodnes snad ani neotevřel). Tvůj muž je v tomhle určitě přístupnější. Drž se a kdyžtak se ozvi. Poslední dobou se trápíš víc, než je zdrávo. Ale myslím, že tě hlavně vyčerpává tvoje a Vojtovo marodění. Ale Vojta se z toho vyhrabe, jak poroste. Jen se obrň, protože jestli bude stejná osobnost, jako Klárka, tak se teprve máš na co těšit.