| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že to jak dlouho bude dcerka nosit brýle ti nemůžu říct ani doktor natož my tady. Záleží to, zda zakrývání oka nebo ne.
Já mám botahé zkušenosti s očima - jak u sebe, tak bohužel u obou mých synů, kteří nosí brýle od dvou let. Doufala jsem, že se vadě vyhnout, takže chápu tvé rozčarování a smutek z toho, že dostala dcerka dítě. Zvláště u prvního syna jsem to těžce rozdýchávala. Ale už jsem to překonala - hlavní je jedna věc, aby vada nebyla příliš dramatická, to je podstatné a ne to, zda nosí brýle nebo ne.
Ale za sebe - mám brýle od dvou let, také šilhání + malé dioptrie - a přestože jsem nosila okluzor a byla jsem na cvičení očí i v nemocnici, tak nosím brýle celý život a byla jsem se šilháním na operaci. Moje zkušenost i od jiných dětí je taková, že velmi zřídka kdo dostane na nošení brýle tak se vada ztratí natolik, aby nebyli brýle vůbec potřeba.
Ale dneska jsou na výběr krásné brýle, navíc se dají později nosit čočky, oči odoperovat. Určitě dcerce nepomůžeš, když z toho budeš sama nešťastná, bude potřebovat podporu a ujištění, že je i tak krásná a zajímavá. Jsou horší věci v životě, než brýle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.