Chtěla bych také přispět svou troškou do mlýna.Ale nebude to žádná kritika,spíše naopak.V porodnici v Karlových Varech jsem rodila letos v srpnu. Také jsem na porodnici,lékaře a sestřičky v ní slyšela jen to nejhorší. Také jsem zabrousila na tyto stránky,kde se to kritikami jen hemží. Nevím jestli se v srpnu vyměnil celý personál, ale já jsem byla s prací sestřiček a lékařů velmi spokojena.Rodila jsem v 34.týdnu,takže miminko muselo hned na JIP.Měla právě službu paní doktorka Zejdová a já čekala, co bude.Paní doktorka mě okamžitě ujistila,že miminko je v pořádku, že se nemusím ničeho bát.Takže mě uklidnila,což si myslím,že je moc důležité.A i nadále mě ona nebo pan doktor informovali o zdravotním stavu mého miláčka,neboť jsme byli v porodnici 9 dní a celou dobu na JIPU(žloutenka).A sestřičky byly naprosto fantastické. Mám první dítě a tak jsem měla moc otázek.Byly moc trpělivé a vše mi ukázaly i několikrát a nebo poradily,povzbudily.Také sestřičky na oddělení šestinedělí byli moc hodné.Také povzbuzovali,občas si jen vyslechly mé obavy a uklidnily mě těmi správnými slovy.Chtěla bych všem maminkám popřát,aby měly s porodnicí ve Varech stejné zkušenosti jako já.
Předchozí