No - to si zakladatelka musí přebrat sama. Já to trauma bych měla a k doktorovi jsem nešla, i když jsem ani chodit nemohla - kvůli tomu nehtu, což sakra v botě bolelo. Nejspíš bych si v případě svého dítěte vyhledala na internetu něco dalšího okolo tohoto problému. Jako problém vidím, zda nebyla poškozená kost - ale nevím. Každopádně si myslí, že když tazatelka nikde nebyla, není už moc co zkazit. Pokud dítě netrpí bolestmi a ten prst nevypadá divně. Ale každý to má jinak. K doktorovi jdu až v nutném případě a rozhoduju o tom sama. Snažím se, že když to jde, tak to vyřešit bez něj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.