| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem osoba, která velice miluje práci a komunikaci s lidmi a k životu ji hodně potřebuji.
První syn se mnou chodil od 11dní do práce. V jeho dvou letech jsem musela z fin. důvodů práci změnit a ona nastoupil do školky.
Když mu byly 4,5 přibyla vytoužená a dlouho nedařená sestřička.
Když jí byly dva a kousek chystala jsem se zpět do práce na půlúvazek, který mi šéf nechtěl strašně dlouho dát.
Pak byl ale v nouzi a potřeboval. Do toho jsem neplánovaně otěhotněla a jsem doma. Celkem v kuse už 3,5 roku. Chodím k tomu tedy na brigádu, teď to ale koncem těhu nešlo, jde o fyzickou práci.

Nicméně i přesto, že jsem se do práce moooc těšila a surně už potřebovala vypadnout to dopadlo všechno jinak.
Nu což, člověk míní a život mění, našeho nejmladšího měsíčního broučka bych nevyměnila za nic na světě, je to úžasné hodné a pohodové dítě, po dcerce veliká změna a protože má dcerka ADHD jsem ráda, že jsem mohla nakonec s ní zůstat doma. Za posledního půlroku udělala obrovské pokroky.
Do školky půjde, příští rok, aby si zvykla na kolektiv a na jiné autority.

Doma ale nekrním, učím se jazyky, vzdělávám se dál v oboru, na koníčky se občas čas taky najde, ač jsem většinu času sama s dětmi.
Ale asi to je tím, že mé koníčky jsou propojené s dětmi a rodinou. A když chci vydechnout zalezu si na hodku dvě do vany s dobrou knížkou.

Nikdy bych do sebe neřekla, že tak dlouho vydržím doma.. ale co mi zbývá.. mám tři roky před sebou a nějak se s tím poperem.. :D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.