Lelo - víš, jsme na tom naprosto stejně
. Snad tě potěší aspoň tohle zjištění. Úplně, i s tou prací
(u mě je to tak 2-6 dnů v měsíci + příprava, na září už mám domluvených několik dní, jak se těším) ...nemám pocit, že krním, přece jen jsem pořád jednou nohou v práci, ale chybí mi každodenní kontakt s jinými lidmi než maminami a taky takový ten pocit, že je toho za mnou víc vidět, než 10 minut uklizený pokoj (pak už to vypadá zase jinak...) Navíc my jsme pořád někde
, jezdíme na výlety, jsme dostatečně akční, ale s dětmi, hlídání mám, jen když školím, jinak ne, děti jsou jinak 24 hodin se mnou....
Miluji svoje holky, ale už dlouho dělám chůvu, když co 2 minuty slyším "mamí", tak taky už nejásám...
Spousta z těch, které jsou nadšené z toho, že jsou s dětmi jen doma, si neuvědomí, co to s nimi dělá. My si to alespoň přiznáme
a to nejsme na klasické RD. Vždycky, když vidím spory matek na hřišti o kyblík nebo lopatku, tak si říkám, to snad ne... přemýšlí ještě i o něčem jiném... Školila jsme i pro MC, někdy to bylo docela zajímavé vidět, že jsou holčiny, které chtějí zpět do práce, ale za 6, 9 let si třeba skoro ani neotevřely noviny... a ve svém oboru nedělaly vůbec nic...
Koukni se na film Mateřské galeje, může to být i horší
a písni mi kdyžtak na mail, vracíme se po měsíci na chalupě (kam manžel dojížděl jen o víkendech) do Prahy a co takhle se sejít?