| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vůbec se nemusíš cítit neschopně, myslím, že tohle si čas od času prožil skoro každý. Akorát někdo to má jen chvilku a u někoho to trvá déle. Já mám takovou depku poslední dny a to mám doma skoro 5-letou a 2-letou dcerku. Starší chybí už školka, prostě takový ten pravidelný režim a mladší má zrovna hrozné období - je pořád ukňouraná uječená, pořád do sebe rýpou (i když zrovna teď si hezky hrají)~b~.
Když to takhle začne od rána, jsem kolem oběda už odrovnaná. A to manžel jezdí domů většinou kolem 15:30, já pak zmiznu na rehabky - taky se zády~;) a pak šup domů a zase do kolotoče. Uvařit, uklidit.... potřebovala bych tak den pauzu - tu mi manžel slíbil hned, jak to půjde. Je to fajn.
Nemůžeš děti dát aspoň na 2 hodinky babičce, nebo aspoň jedno dítko. A co víkend, to manžel nepomůže?
Mě pomohlo vždy to, když si je vzal a třeba na 3 hodinky odešli někam ven a já třeba i uklízela - ty bys měla hodit nohy na stůl nebo se naložit do voňavé koupele a relaxovat. S tou školkou je to blbý, ale u nás je to stejný. Naštěstí nám malou vzali v jiném městě od 3 let, tak jsem si mohla s menší užívat.
Teď už se vracím do práce a díky té depce se už snad začínám i těšit~a~
Jinak, pokud to s oběma jde špatně, zkus to nějak rozdělit, chvíli se věnovat synovi, dcerku mít na dohled, holt si pořve, no a pak syna zabavit třeba malováním a věnovat se dcerce - věřím, že je to těžké. Já měla výhodu v tom, že starší dcerka i ráda pomáhala a starala se o ni a až snad na pár vyjímek jsem ani neměla strach, že by jí ublížila, spíš ji ochraňovala před ostatníma. Stačilo jí říct, tohle nemůžeš, stalo by se to a to a bylo.

Přeji hodně sil, ať to zvládnete - brzy to uteče, malá bude běhat a bude to určitě lepší.~;)~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.