Přidat odpověď
Ještě jsem neprojela všechny reakce, ale upřímně? Mít doma takovouhle "bačkůrku" by mne asi dost drtilo. V zásadě sice ublížil, ale
ad a) k tomu, že jsem chtěl být nevěrný se těhotné ženě přiznám za cenu mučení x-tého stupně
ad b) ano, když už jsem necitlivý pitomec a stane se, samozřejmě vysvětlím kam až to došlo... a protože vlastně nikam, je na čase kát se, vysvětlit své ženě, že ji miluji, prostě rozebrat to a už se k tomu nevracet
ad c) ale kát se do jisté míry a nenechat si skákat po hlavě, protože tento přístup při 3 dětech a 10,5 letech manželství od manželky, jakože bratr a sestra a lepší to nebude, to je stejně cesta k ukončení manželství.
Bobka nehájím, celá ta konstrukce mi připadá poměrně divoká, on si doživotně bude sypat popel na hlavu a manželka bude na koni, nebo jak si to maluje?
To, že manžela například napadne, když se podívá na jinou ženu, jaká je při sexu, to prostě považuju za přirozené, sdělit mi "úmysl" nevěry, nejspíš ho něčím přetáhnu po hlavě, ale důvod, abych s ním přestala spát to pro mne rozhodně není i když připouštím, že emocionálně reaguje každá jinak, zvláště v těhotenství.
Asi to zní tvrdě, ale celé to téma mi připadá opravdu zvláštní.
Předchozí