| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj zajiava konverzasce tak mužu se taky zepatat ja ma taky dceru ktera je stale nemocna davli na atb tak ji ješte olsabilia pokažde co jsem ji dlala dohromady tak zase očkovani a buch zase atb vtšinou ma kašel alergie to neni to už vime nedavno jsme zažili zapal plic a protože atb nezabit¨raly dostaly jsme tak silne že mi řekli že ji budu davat dohromady pul až rok testy imunolofie samozřejme dopadly zle tak berem rybumunyl byli jsem konečen zdravi 2 měsice a bylo očkovani ted už kašel skoro 3 tyden jen trochu ale pořad hlavne jak lehnem což je ro male dite nejhorši a mame jit jak se uzdravi na posledni hexu a vim že ji to uzplne zase dorazi ale musim jit ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.