Omlouvám se, reaguju v rychlosti, tak už možná píšu něco, co tu zaznělo... Měla jsem taky angíny, několikrát do roka, nakonec na imunologii zjistili mírnou alergii na roztoče a prý že můžu mít ty anginózní příznaky od toho. Začala jsem tedy brát Claritin, pak jsem chodila i na vakcíny a od té návštěvy na imunu jsem neměla angínu ani jednou. Léky pravidelně neberu, ale jakmile cítím škrábání v krku, hned sáhnu po Claritinu a vše je ok. Opravdu to nemůže být od té alergie na plísně? Jestliže se ve výtěrech nic nenajde, tak bych to zvažovala... držím palce!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.