Jiřko, já třeba s boží ženou trochu souhlasím. Protože takové to, nemám představu, nechci to profesně a hlavně, aby tam nebyla matika. To si může dovolit puberťák. Zaráží mě přesně to, co naťukla Boží žena. Když to chce diametrálně odlišné a nechce v tom dělat, tak k čemu to? To už je fakt jen z nudy a zájmu. Ať si studuje, když na to má tolik času a možností, ale podle mě to není správná motivace na VŠ. Ale třeba je zakladatelka z těch šťastných, co má dlouhý život a mooooře času.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.