Přidat odpověď
- možná si nerozumíme skrze nějaký komunikační šum, já jsem nikde nenapsal, že Vám to nevěřím
- psala jste, že Vám řekl, že je to běžné, nyní píšete o pár případech. Nevím, kolik očkovanců vyšetří na tom¨pracovišti, takže ono hodnocení "běžně" je stejně šálivé jako ono "pár případů". Arthralgie se vyskytují u méně než jednoho promile očkování, což je konvenčně označeno jako neobvyklé, arthritidy, tedy záněty, v méně než desetině promile a to se konvenčně označuje jako velmi vzácné
- právě proto, že poškození je trvalé, je skoro vyloučeno, že je to následkem očkování, nadto z Vašeho popisu není zřejmé, co je v kloubu trvale poškozeno
- znovu, nezmínil jsem, že Vám nevěřím, nicméně : Jestli je pravděpodobnost, že prgredující zánět kyčelního kloubu je způsoben očkováním praktivky nulová, kdežto že jde o jednu (neznám věk) z forem JRA nebo infekce (pokud ortoped vysloučil jiné příčiny) je poměrně značná, pak upnutí na očkování jako původce je možná i důvodem, proč Váš syn není v péči rheumatologa a Vy jste smířena s citovanou prognosou
- prohlédněte si statistiky ÚZIS, podívejte se na výskyt VHB a chronické hepatitidy a hepatocelulárního karcinomu u HBsAg positivních
Předchozí