| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nenavazuji na žádné vlákno, píchnu tento příspěvek jako poslední. Diskuzi jsem přečetla pouze letmo.

Mám dvě dcery. Jednu jsem nechala v časovém presu naočkovat proti rakovině děložního čípku. Málem mi umřela. Dodnes trpí bolestmi zad a kloubů a je neustále příšerně unavená. Vyhazují se jí různé kožní defekty. (je to dva roky). Druhou v témže období na žloutenku, okamžitě po doočkování se jí rozjela velmi silná alergie.
Jak mi někdo vysvětlí, že ze dvou naprosto zdravých dcer se mi během pár týdnů staly osoby, které budou buďto doživotně nebo hezky dlouho trpět následky. Od té doby jsem vrazila další tisíce do přípravků na vyčištění organismu a posílení imunity. Jestli bude mít moje starší problém s otěhotněním, neodpustím si, že jsem si nezjistila dostatek informací předem.

Jak mi někdo vysvětlí, že spousta lékařů se chodí léčit alternativní medicínou?
Jak mi někdo vysvětlí, že spousta lékařů ví o tom, jak se dá pomoct při nádorových onemocněních, ale na pacienty to nepraktikují? (netvrdím že úplně všem, ale moje zkušenosti mluví samy za sebe)
Jak mi někdo vysvětlí že se lékaři a zdravotníci (ne všichni samozřejmě) nenechávají na plno věcí (př. prasečí chřipka) očkovat?

Netroufám si odsuzovat medicínu, to ani omylem, netvrdím, že přírodní medicína je všemocná. Ale když se nad tím normální nezaujatý člověk zamyslí, musí mu být hodně věcí divných, např. že se shazují přípravky typu např. Chlorella, a lobbuje se za chemické léky, přitom koho znám, tak právě chlorela upravila imunitu, žaludek, cholesterol, zažívání a mnoho dalších potíží a všichni do jednoho se cítí lépe...

no, každopádně je to téma do rvačky. Podotýkám že nejsem schopna se pouštět do debat na odborné úrovni, je to jen můj názor podle selského rozumu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.