Přidat odpověď
Emčo já nerada vzpomínám na porod ,tedy do chvíle než si mě převzala porodní asistentka,ta mě měla v péči hodinu pak to šlo všechno tak rychle a to bylo krásný:) ani přípravu nestihla udělat,kupovali jsme ji pak kytku a bonboneru a sestrám na oddělení jsem ani nepoděkovala,neměla jsem za co,tak jsem jen odešla se slovy sbohem a ta "silná sestra" která mě vynadala ,že za 5hodin jsem se nemohla otevřít a nejsem ve sprše permanentně, na mě zůstala koukat,nevim co čekala,kytici,spíš facku by zasloužila.
Tak se rozhoduju co je lepší-porod si užít příjemněji a jet kousek dál,nebo zatnout zuby ,vydržet a mít to kousek.Ještě zvažuju Českou Lípu tu máme 35km ,ale tam si ségra stěžovala na příjem,nepříjemné sestry,ale hned šla na hekárnu i když rodila 20hodin. a porodní asistentka byla stále u ní,její partner u ní byl od 9ráno až dokud neporodila a mě ho hned po příjmu poslali domů se slovy dneska to nebude,budete tady k ničemu,cítila jsem se najednou hrozně sama,celou dobu jsem byla sama,jen na monitor asi 3x za těch 16hodin
Předchozí