Přidat odpověď
No jak už jsem psala. Já jsem až z Milovic, takže ještě dál než ty. A na Turnov opravdu nedám dopustit. Jo a také jsem tam vůbec nic nepotřebovala. Denně tam dostáváš ovoce nebo jogurty. Jiné jídlo má maminka čekatelka a maminka po porodu, kvůli nadýmání. Můžeš si vybrat )k dispozici 24 hodin denně) čaj sladký, hořký, ovocný, meltu a nebo jen horkou vodu na svůj, třeba kojící čaj.
Po porodu jsem si krásně odpočinula, po těch 2 hodinách na sále si sestřičky Dana vzaly a přinesly vždy jen na kojení, teda pokud bych chtěla tak by mi ho tam nechaly. Nepotřebovala jsem ani noční košili nebo toaletní papír. To vše tam bylo. Děti mají takové ty průhledné boxy a každé dítko má automticky Nany podložku, kterou si tam můžeš i půjčit domů na půl roku za 900,-Kč. Každému dítku dělají sono ledvin a chodí tam jeden lékař, který už taklé malým miminkům zkouší sluch. Také druhý dne po produ za tebou na pokoj přijde civičitelka, která ti ukáže cviky na zpevnění pánevní dna po porodu.
Kdykolik potřebuješ jít třeba do sprchy a nebo si zajít třeba do kantýny, stačí říct a miminko si sestry na tu chvilku vezmou k sobě. Prostě v ničem není problém. Jo a když chceš tak ti po porodu i sestra - porodní asistentka dělá rosalginové výplachy. Jak říkám já bych nepřemýšlela a volila Turnov. Přece jenom mám srovnání. Ale rozhnout se musíš sama.
Předchozí