| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, nevdávaly jste se náááhodou některá na nějakém ostrově? Nebo někdo známý, nemáte info? Když mě to táák láká ~t~

Nějak si nedovedu představit svatbu s hromadou příbuzných, abych pak poslouchala, že to bylo také nebo onaké, bylo málo jídla, nepozvala jsem tamtoho onoho a kdesi cosi, dala za to hromadu peněz a musela řešit, kolik lidí můžu pozvat, nebo musím na to prodat auto jak někteří... tak nějak komedie. Kdysi jsem tady četla nápad s malou svatbou a áslednou vetší oslavou, venku, grilování apod., to se mi i příteli líbí. Ale dneska mě dostala kamarádky, sme si psaly o známých, co se berou, a že jich poslední dobou je, a ona, že kdy do toho praštíme i my, že aspon bude žranice. Tak říkám cože, jaká žranice? No, vždyt prece bývá žranice! Tak hledím jak puk ~e~, aha, takže já se budu vdávat, aby se někdo mohl přijít nažrat ~q~ A tak mě chytla myšlenka odjet někam dáááleko a pak jen oznámit, pozvat na oslavu, koho budem chtít, a basta. Nevíte jak je to s právní platností snatku ze zahraničí? Na co se nesmí zapomenout a podobně? Chtela bych nasbírat info, abych to pak mohla vytasit, az "TO ~s~ " přijde ~;) Jdu gůglit ostrovy, zatím díky!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.